Contact


Daniëlle Leerkes
“Een bijzondere kans”


Als u belangstelling heeft in Nieuw Bellinkhof, is Daniëlle Leerkes uw eerste aanspreekpunt. Zij is makelaar in opdracht van Stichting IJssellandschap. Daniëlle is geboren en getogen in Twello, vlakbij het landgoed. Zij is een echt buitenmens, met paardrijden en zeilen als hobby. Op 22-jarige leeftijd werd zij beëdigd als makelaar. Met haar voorliefde voor het buitenleven besloot zij de rentmeesteropleiding in Larenstein te volgen. In 2007 richtte zij Buitenwonen op, een makelaardij die zich richt op mensen die in het buitengebied een huis zoeken.
Wat maakt Nieuw Bellinkhof in haar ogen bijzonder? Daniëlle: “Het landgoed is al compleet aangelegd. Normaal kost je dat als eigenaar vele jaren in ontwikkelkosten en langlopende procedures. Hier is alles geregeld, ook de voordelige NSW-status. Men zich dus volledig op het plan voor het eigen huis en erf richten, waarbij men snel duidelijkheid heeft in de kosten. Je hoeft alleen nog een omgevingsvergunning aan te vragen. Een kans als Nieuw Bellinkhof, met vijf hectare grond inclusief een bouwrijp kavel, doet zich bijna niet voor. In verhouding tot het oppervlak is de prijs zeer reëel. Zeker als je bedenkt dat je zo dicht bij de rivier kunt bouwen. Je zit hier helemaal in de natuur, terwijl je in 7 minuten op een terrasje in de stad zit.”

‘ik help u graag verder’

Daniëlle Leerkes kan u alles vertellen over de locatie. Ook geeft zij op verzoek inzage geven in relevante documenten als het beheerplan, het statuur van de beheerstichting, het landgoedplan, bestemmingsplan en de verkoopvoorwaarden.  Daniëlle begeleidt u bij de contacten en besprekingen met IJssellandschap en helpt u op weg voor het opstellen van de contracten.

Contactgegevens

Buitenwonen
Daniëlle Leerkes
Oerdijk 2
7433 AA Schalkhaar
T 088 3230123
M 06 53860640
www.buitenwonen.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Alle info van de site in een pdf

We hebben een pdf samengesteld met alle informatie die te vinden is op deze website. U kunt de gegevens uitprinten en rustig nog eens doorlezen.

Laat uw gegevens achter